eYe maakt nominaties Trendwatcher van het Jaar bekend

22 mei 2007, 14:45

Trendtijdschrift eYe heeft de vijf genomineerden voor de verkiezing Trendwatcher van het Jaar bekend gemaakt. De trendwatchers zijn gekozen op basis van hun waarde voor het bedrijfsleven, de maatschappij en de trendwatchbranche aldus het persbericht. Met de verkiezing wil eYe bijdragen aan de professionalisering van het vak. De genomineerd zijn:

Op 26 juli wordt de winnaar gekozen tijdens het eYe trendwatchevenement op de Amsterdam Fashion Week. Op de verkiezingsdag presenteert onderzoeksbureau Ruigrok | NetPanel de resultaten van het samen met eYe uitgevoerde onderzoek naar de waarde voor trendwatching voor het bedrijfsleven.

Frank en Reinier gefeliciteerd met jullie nominatie en succes op 26 juli!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Nigel

  Niet alle genomineerden hebben echter de tand des tijds doorstaan 🙂

  Maargoed, ik als jonge enthousiasteling weet ook dat het niet zozeer gaat om wat je zegt, maar om wie je kent natuurlijk 😉

  Genomineerden gefeliciteerd!


  22 mei 2007 om 15:30
  Gijsbregt

  Ben benieuwd welke 5 het volgend jaar zijn of vorig jaar. Want deze namen staan volgens mij al een tijdje overeind en zo veel dynamiek zit er niet in die markt of vergis ik me?

  En onderzoeken ze ook de waarde van de “gewatchte” trends?


  22 mei 2007 om 15:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!