• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Photoshop Makeover

Viral Friday: Photoshop Makeover
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Photoshop Makeover. Iedereen herinnert zich ongetwijfeld het ongekende virale succes van Dove Evolution van vorig jaar. Al snel verschenen er de nodige parodieën op de Dove Evolution video. Zo ook deze, waar een volle dame slank wordt gephotoshopt. Op plek 2, The Break Up. Geert Desager en Stef Selfslagh van het Belgische reclamebureau Openhere maakte de komische viral "The Break Up" voor Microsoft Digital Advertising Solutions. De viral is een prachtige korte video over de huidige relatie tussen adverteerder en consument. Axe maakt met Let The Game Continue de top 3 deze week compleet. De nieuwe Axe campagne "Let The Game Continue" is een soort online roadmovie, die zo'n 5 minuten duurt. In de filmercial heeft de man een aaneenschakeling van ontmoetingen met vrouwen. Op één of andere manier blijft hij vervallen in problemen.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.