• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: What You Know About Math?

Viral Friday: What You Know About Math?
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor What You Know About Math?. Het filmpje van Ethan Gilbert en Aaron Flack, twee seniors op Fayetteville-Manlius, werd door de YouTube editors uitgekozen voor de "featured rubriek" op de homepage. De video, die op 28 maart j.l. op de populaire video uitwisselingsdienst verscheen is inmiddels 1.244.228 keer bekeken, voorzien van 8.316 comments en 10.000x als favoriet gebookmarked. De melodie, die in het nummer wordt gebruikt is van de artiest T.I. met What You Know about That. Op plek 2, Text-Your-Own Adventures of Spider-Man. De sketch comedy group The Late Night Players, uit Boston Massachusetts, geeft YouTubers de mogelijkheid om de afloop van de volgende video te bepalen door middel van SMS. Men kan kiezen uit "wins", "loses", "evil" of "random". Het duet tussen Celine Dion en een virtuele Elvis, tijdens het tweedaagse benefiet evenement "Idol Gives Back" maakt de Top 3 deze week compleet. De video, die middels video-editing en rotoscope technologie tot stand is gekomen zorgde voor de nodige buzz in de blogosfeer.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.