Blog evangelisme van Guy Kawasaki

30 april 2007, 16:31

Guy Kawasaki is te zien in een podcast op marketing voices. Hij geeft tips hoe een succesvolle blog geschreven kan worden en geeft inzicht in hoe hij in de top lijst van blogs op Technorati kwam. Hij geeft aan dat hij twee tot drie uur per dag aan het bloggen besteedt. Hij zegt geen andere blogs te lezen maar dat hij RSS feeds gebruikt om up to date te blijven. Voor iedereen die zijn blog wil verbeteren, een must om te kijken!

Let op: de video wordt soms in een te klein formaat getoond. Lijkt een bug te zijn in de applicatie zelf. Gebruik in elk geval niet de play-button onderin maar klik op de video om hem af te spelen.

Caroline Korsten is actief op het internet sinds midden jaren negentig. Ze studeerde communicatie en (gezondheids)psychologie en heeft een brede kennis en werkervaring op het gebied van PR, journalistiek, marketingcommunicatie en reputatiemanagement. Gewerkt bij diverse multinationals. Deze Europa-trotter woonde vier jaar in Duitsland en twee jaar in Engeland. Geinteresseerd in alles wat met online communicatie en psychologie te maken heeft.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!