Life is Life opent kantoor in Second Life

26 maart 2007, 14:32

Life is Life opent kantoor in Second LifeDe laatste weken (of is het al weer maanden?) word ik overspoeld met persberichten over Second Life. Meestal stuur ik ze door en doe er zelf niets meer mee. Vandaag een uitzondering omdat het een initiatief betreft van Annet de Graaf aka Badabing Pro.

Waar gaat het over? Op donderdag 29 maart om 20.00 uur opent zij met Life is Life een virtuele kantoor in Second Life. Life is Life onderzoekt de gronden waarop binnen 3D communities aan dromen en businessmodellen gebouwd wordt. Hierbij slaat ze een brug tussen reality en virtuality. De crossover tussen ervaring en de overdracht van de ervaring in beide werelden. Deze koppelingen beperken zich niet alleen tot Second Life maar richt zich op virtuele werelden in het algemeen. Een weblog, een webshop, een virtueel kantoor in SL, alle toeters en bellen zijn aanwezig. Op het eiland Blue Ocean in SL maakt Babading Pro samen met Philip Perway en een groep creatieven overuren om het medium 3D enigszins te begrijpen en een voorschot te nemen op de toekomst van het medium.

Wat gaat er donderdagavond gebeuren? Een avond relaxen en netwerken met een SL marketingspeech van Clarissa Cordoso uit de UK, live muziek van Jaynine Scarborough uit Berlijn, een korte brainsessie en een demonstratie van Overig Solzhenitsyn. Na afloop een afterparty met een live DJ in de onderwaterbar. En uiteraard de kick-off van de (internationale) website. De gastenlijst bestaat voornamelijk uit bekenden uit de corporate wereld, die zich in Second Life hebben gevestigd. Maar er is ook plek voor lezers van Marketingfacts. De eerste 15 avatars die zich aanmelden in Second Life via een Instant Message aan Badabing Pro verwelkomt zij graag 29 maart op Blue Ocean.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Faye

  🙂 Leuk inniatief. Ben ontzettend benieuwd. Heel veel succes en ga zeker kijken!


  26 maart 2007 om 16:29
  Janneke247

  (…) wordt ik (…) moet zijn (…) word ik (…)


  26 maart 2007 om 19:02
  media

  Tijd voor iemand op de redactie; wellicht iets voor jou Janneke247? 😉


  26 maart 2007 om 19:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!