Pan-Europees IAB-Congres: Let’s Interact!

23 maart 2007, 10:13

Op 4 en 5 juni wordt in Brussel voor het eerst een Pan-Europees IAB Congres gehouden met als titel ‘Let’s Interact’. In het programma zien we internationale sprekers terug als Joël de Rosnay (Biotic), Bernhard Glock (WFA), Jaap Favier (Forrester), Viviane Reding (EU), Sudhir Nair (Grey India), Nigel Morris (Isobar worldwide), Martin Buckley (180 Amsterdam) en Esther Dyson (EDventure).

Alain Heureux, voorzitter van IAB Belgie en IAB Europa, kondigt in bovenstaande video het congres aan door een balletje op te gooien. Toch wel aardig om te zien waar dan al die teruggeslagen balletjes vandaan komen 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Moet me inderdaad daar nog aanmelden als blogger maar ben retedruk op moment 🙁


  23 maart 2007 om 13:15
  Stijn Martens

  We hebben Marco inderdaad uitgenodigd maar ik wacht nog steeds vol ongeduld op zijn Google Account e-mail adres, zodat we hem kunnen verwelkomen als Guest Blogger.

  Hoop snel iets van je te horen Marco.

  Groetjes

  Stijn aka Blog Moderator IAB Europe Congress Blog


  23 maart 2007 om 14:48
  media

  Stijn, mijn google emailadres is eigenlijk niet zo heel moeilijk te raden marketingfacts-at-gmail.com. Zal eens kijken of ik er aan toe kom ook in het engelands te bloggen 😉


  23 maart 2007 om 15:39
  Stijn Martens

  Marco, je uitnodiging is verstuurd. Hopelijk mogen we heel binnenkort genieten van je eerste post.

  Fijn weekend

  Stijn


  24 maart 2007 om 09:50
  media

  En inmiddels geaccepteerd Stijn!


  24 maart 2007 om 10:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!