Hotspot Event 2007

18 maart 2007, 18:44

Peter Kentie (Hotspot.nl)Eén van de sites die ik al jaren trouw lees is hotspot.nl, een prive-initiatief van Peter Kentie (PSV) over de ontwikkelingen op het gebied van draadloos internet, hotspots, Wi-Fi, WiMAX en bellen over internet (VoIP). Alhoewel ik het nog steeds jammer vind dat het geen echte weblog is (met reactiemogelijkheden), is er sinds een tijdje wel een RSS-feed. En naast een wekelijkse nieuwsbrief (naar ca. 3.000 abonnees) is er natuurlijk het jaarlijkse Hotspot Event.

Op 12 april is het weer zo ver en wordt voor de vijfde keer het Hotspot Event gehouden in het Spant! in Bussum. Dit jaar is het thema: Waarheen met WiMax? Onder leiding van dagvoorzitter Peter Olsthoorn zullen die dag sprekers als Ben van Dongen (The Cloud) en Jeanine van der Vlist (Worldmax) het podium betreden. De aftrap van de eerste lustrum editie wordt gedaan door Vincent Everts.

Peter, gefeliciteerd met het eerste lustrum en heel veel succes die dag!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!