Google start Gmail promotiecampagne op YouTube

Google start Gmail promotiecampagne op YouTube
, ING Groep
@evr

Sinds begin februari kan iedereen in o.a. Europe, Africa, Brazilië en Australië, Rusland en Japan een account nemen bij Gmail. Hoewel Google in Duitsland en Engeland niet de naam Gmail mag gebruiken en het Poolse domein gmail.pl in bezit is van een groep Pools dichters, is Google inmiddels wel gestart met een promotiecampagne van Gmail. Op YouTube zijn vijf videofilmpjes van het Gmail Theatre geplaatst die de verschillende functionaliteiten van Gmail tonen zonder ook maar een screenshot van Gmail zelf te laten zien.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk voorbeeld van viral marketing! Kosten van deze video? Ik schat een $1000... Views op dit moment = 32.265. Kosten per contact is op dit moment nog maar 3 cent!

    Deze video is nog maar 5 dagen online en op het moment van schrijven zijn er alweer 350 views bijgekomen. Zo zie je maar dat viral marketing bijzonder efffectief kan werken...

    geplaatst op
  • Mee eens! Goed, duidelijk verhaal. Daarnaast een grote zichtbaarheid tegen een lage prijs (per view).

    Ik vind het daarnaast erg grappig gedaan.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.