• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Wigout girl

Viral Friday: Wigout girl
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Marco is Viral Friday vanochtend al goed begonnen met een sensationele posting over de (totaal uit de hand gelopen) virale campagne van Cartoon Network in Boston voor het programma 'Aqua Teen Hunger Force'. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen ...

Uiteraard hebben we vandaag ook weer de wekelijkse meest spraakmakende video's voor je op een rijtje gezet in de Viral Friday rubriek. Deze week is de Top 3 gezamenlijk goed voor maar liefst 8 miljoen views! De eerste plek is voor Wigout girl, een video die veel internetters in dubio achterlaat met de vraag: Is het echt of een hoax? Net zoals bij de Domino's Pizza/eBay viral wordt de scheidslijn tussen virals en reality video's steeds lastiger te trekken. Op plek 2 de internet hit "Circle Circle Dot Dot" van het duo Jamie Kennedy en Stu Stone. NFL speler Adrian Wilson maakt de Top 3 compleet met een sprong (bijna uit stand) van maar liefst 1,70 meter over een horde!

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.