Viral Friday: Wigout girl

2 februari 2007, 11:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

Marco is Viral Friday vanochtend al goed begonnen met een sensationele posting over de (totaal uit de hand gelopen) virale campagne van Cartoon Network in Boston voor het programma ‘Aqua Teen Hunger Force’. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen …

Uiteraard hebben we vandaag ook weer de wekelijkse meest spraakmakende video’s voor je op een rijtje gezet in de Viral Friday rubriek. Deze week is de Top 3 gezamenlijk goed voor maar liefst 8 miljoen views! De eerste plek is voor Wigout girl, een video die veel internetters in dubio achterlaat met de vraag: Is het echt of een hoax? Net zoals bij de Domino’s Pizza/eBay viral wordt de scheidslijn tussen virals en reality video’s steeds lastiger te trekken. Op plek 2 de internet hit “Circle Circle Dot Dot” van het duo Jamie Kennedy en Stu Stone. NFL speler Adrian Wilson maakt de Top 3 compleet met een sprong (bijna uit stand) van maar liefst 1,70 meter over een horde!

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Mijn absolute favoriet is Mac Beautiful!


  2 februari 2007 om 12:13
  Rudi de Groot

  We hebben hier ook erg gelachen om Saving Private Ryan vs Finding Nemo 🙂

  Iedereen een goed weekend alvast!


  2 februari 2007 om 13:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!