Jim Sterne op 212 Amsterdam

31 januari 2007, 06:46

Jim Sterne op 212 AmsterdamTerwijl vanmiddag de webanalytici bijeenkomen voor de eerste bijeenkomst van de Nederlandse tak van Web Analytics Association (WAA), heeft 212 Amsterdam de president van deze internationale vereniging weten te strikken voor haar bijeenkomst op dinsdag 13 maart.

De Amerikaan Jim Sterne (Targeting) is auteur en veel gevraagd spreker op het gebied van internetmarketing, e-mailmarketing en webanalytics. Sterne is vooral bekend geworden als oprichter en voorzitter van de eerder genoemde Web Analytics Association en organisator van de wereldwijde Emetrics seminars. Absolute aanrader voor alle online marketeers!

Let wel, het gaat om de 212-bijeenkomst van maart! Voor deze maand staat het thema vrouwenmarketing op de agenda. Op dinsdag 13 februari zullen twee op vrouwen gerichte uitgevers een case behandelen. Manon Schoenmaker van Sanoma zal de recente gelanceerde Casa Libelle in Barcelona presenteren. De tweede case van de avond betreft het in februari 2006 voor 21 miljoen euro verkochte Zylom. Deze succesvolle portal dat zich met casual games vooral richt op vrouwen, werd recentelijk nog uitgeroepen tot website van het jaar 2006.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Roy Huiskes

  hmm, ik snap echt geen ene biet van die website. Hoe kan ik me nu inschrijven voor dat seminar van Jim Sterne, ik krijg de nieuwsbrief al…

  ik vind het erg jammer dat een seminar dat ons dingen wil vertellen zelf niet het goede voorbeeld stopt in het bouwen van een website.

  Overigens duurt het beantwoorden van de mail nu ook al meer dan 2 dagen…


  31 januari 2007 om 07:04
  media

  Roy, moet je eerlijk gezegd wel een beetje gelijk geven, de website blinkt niet uit in helderheid. Belangrijkste voor nu is dat je staat ingeschreven en dat je via de nieuwsbrief op de hoogte wordt gehouden van toekomstige events zoals de presentatie van Jim Sterne.


  31 januari 2007 om 07:08
  Steven Kraal

  Het blijft toch een fenomeen…evenementen worden uitgebreid aangekondigd, maar de organisator heeft er niets van op de eigen site staan…handig zo’n online kalender 😉 Maar het is wel erg leuk dat Jim langskomt! Ik zet het maar vast in mijn agenda…

  En voor de WA-junkies..tot vanmiddag!


  31 januari 2007 om 07:18
  wilph

  Ben er helaas vanmiddag niet bij i.v.m. een te volle agenda. Volgende keer beter. De 13e ga ik zeker komen. Lijkt me zeer de moeite waard om hem te horen.


  31 januari 2007 om 08:44
  Frans Appels

  Top dat Jim hier te zien is. Begrip alleen van hem dat hij niet echt langskomt. Jim Sterne: “My appearance in the Netherlands is virtual. I’ll be presenting by webcam.” Toch de moeite waard.


  1 februari 2007 om 20:08
  media

  Reactie van Paul Eikelenboom:

  (…) We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen op internet om goede sprekers te krijgen. Anders is het bijna niet mogelijk dit soort top sprekers te krijgen. Het is geen webcast zoals bij speld in een hooiberg maar een e-meeting waarbij jim zowel video, een presentatie en een whiteboard tot zijn beschikking heeft. Deze technologie heeft als voordeel dat sprekers straks met 212 op verschillende locaties te zien zullen zijn waardoor het voor hun nog aantrekkelijker wordt om te spreken op 212. We hebben al verschillende sprekers van adtech die dit willen doen. (…)


  2 februari 2007 om 06:38
  Arnold Cornelis

  Heeft iemand enig idee hoe laat Jim Sterne op 13 maart start???


  13 maart 2007 om 08:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!