Louis van Gaal wint Loden Leeuw 2006

23 januari 2007, 04:44

Louis van Gaal is uitgeroepen tot irritantste bekende Nederlander in een commercial. Tros Radar kende hem deze prijs toe vanwege zijn rol in de commercial voor Media Markt. Met name de arrogantie waarmee hij zich in de spot afvraagt of Media Markt “nou zo goedkoop is of anderen zo duur” zou de aanleiding zijn. Tot slechtste commercial (en daar ben ik het helemaal mee eens) werd een spot van schoonmaakmiddel CIF gekozen, waarin een moeder in boevenpak een badkamer schoonmaakt. De kijker vond dit te rolbevestigend.

De uitslag las ik gisteren op pagina 101 van Teletekst, maar op de site van Tros Radar is (nog) niets te lezen over de uitslag.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!