De nieuwe Ilse.nl nu officieel gelanceerd

27 oktober 2006, 04:52

In navolging van “Ilse.nl terug in de aanval met vernieuwde zoekmachine” is nu de vernieuwde zoekmachine ook officieel gelanceerd. Het beta-testen op kleine schaal is nu gebeurd en de instellingen zijn aan de hand daarvan zo aangepast dat de tijd rijp is voor de publieke release.

André Scholten
Google Analytics, Tag Manager, SEO & Site Speed Specialist bij andrescholten.nl

Als zelfstandig specialist houd ik me bezig met Google Analytics, Site Speed en SEO. Heb je een probleem met de techniek, de organisatie of je kennis? Ik kan je helpen dit op de rails te krijgen. In de laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met deze onderdelen bij diverse top 100 sites in Nederland. Of het nou gaat om het opzetten van een strategie of het wijzigen van een stukje javascript, laat het weten.

Categorie
Tags

6 Reacties

  media

  André, is er nog wat veranderd ten op zichte van de beta-versie?


  27 oktober 2006 om 04:55
  André Scholten

  Het lijkt er op dat de database verder is aangevuld aangezien ik op sommige eerder geteste woorden meer resultaten krijg. Ook zie ik dat er wat met de feedback in het vorige topic gedaan is.

  Waarom zorgt het switchen op de zoekresultaat pagina van Internet naar bijvoorbeeld images er niet meteen voor dat het resultaat op basis van dezelfde query maar dan voor images getoond wordt? Dat zou toch veel gebruikersvriendelijker zijn? Bewuste keuze?

  Dat werkt nu wel 🙂


  27 oktober 2006 om 05:06
  Stan

  Mooi! Maar wellicht nog iets doen aan de indexering van MarketingFacts, als je nu zoekt op ‘marketing weblog’ verschijnt een MySQL foutmelding in de titel bij het zoekresultaat van MarketingFacts:

  ======

  MySQL ERROR:Error Number: 1030

  Dagelijks bijgehouden e-zine cq weblog op het gebied van online media.

  http://www.marketingfacts.nl/

  ======


  27 oktober 2006 om 09:29
  media

  Heb een email naar Nils (ilse media) gestuurd met de vraag hoe dat nu mogelijk is Stan. To be continued dus!


  27 oktober 2006 om 10:37
  Nils

  @Stan, Marco: de oorzaak lag niet in een fout in de nieuwe ilse, maar in een error op deze site. Hierdoor heeft onze crawler die op dat moment langs kwam de mysql error opgenomen in de zoekmachine. Inmiddels werkt de site weer en is onze crawler opnieuw langs geweest -> de title klopt weer.

  @JoeFox: laten we zeggen dat we het “hete oortjes” publiek een speciale behandeling geven 😉

  @Bart: dank voor de complimenten. Dankzij de koppeling van onze bestaande technologie aan Exalead zijn we in staat die update frequentie te hanteren.


  31 oktober 2006 om 07:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!