Nominaties Gouden Zaag

17 oktober 2006, 08:31

MarketingTribune, SRM en de Jonge Honden presenteren op 26 oktober gezamelijk de Gouden Zaag verkiezing (ook wel: de SRM Reclametalent troffee). De prijs is bedoeld voor het grootste creatieve vaktalent van 2006.

Op de shortlist staan de volgende teams:

  1. Niels Bredemeijer en Rienk de Vries (PPGH JWT)
  2. Yona Hummels en Stef Jongenelen (freelance)
  3. Jeroen de Korte en Chris Sant (DDB Amsterdam)

De uitreiking valt samen met de bekendmaking van de Reclameman (m/v) van het jaar 2006. Twee vliegen in één klap dus. Aanmelden voor het dubbele event kan hier en meer info staat hier. Wie de portfolio’s van de genomineerde Gouden Zagers wil bekijken vindt deze op jongehonden.nl (momenteel alleen onbereikbaar).

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!