Online Word of Mouth in Nederland

19 september 2006, 04:41

wieblogt.nl

Helaas is de lunchsessie over online word of mouth vorige week tijdens Emerce eDay niet helemaal goed uit de verf gekomen. Er was voldoende belangstelling en ook hadden we onze presentatie goed voorbereid alleen de logistiek liet ons een beetje in de steek waardoor de presentatie rommelig verliep en veel mensen niet goed hebben kunnen horen waar het nu over ging.

Gelukkig zaten er mensen voor in de zaal die een prima verslag hebben gemaakt van het onderzoek naar word of mouth in Nederland (uitgevoerd door Buzzbasics en Blogresearch). Leden van Marketingfacts kunnen overigens de presentatie hier downloaden.

In het tweede deel van de presentatie werd wieblogt.nl gedemonstreerd. Buzzbasics is in een afrondende fase van deze nieuwe tool waarmee inzicht kan worden verkregen in de Nederlandse blogosfeer. Uiteraard houden we jullie op de hoogte wanneer de eerste versie beschikbaar komt voor beta-testers.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Jurjen de Vries

    Ik dacht dat de beta al beschikbaar was. Ik hou het nieuws in de gaten, want lijkt me een goede tool.


    19 september 2006 om 16:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!