Peugeot Design Contest 2007: winnend design in Xbox 360 game

11 september 2006, 05:48

Peugeot Design Contest 2007Voor de vierde editie van de Peugeot Design Contest is er een bijzondere hoofdprijs bedacht. Het winnend ontwerp wordt niet alleen als concept getoond tijdens de Frankfurt Motor Show in september 2007, maar komt ook terecht in de aankomende Xbox 360 game Project Gotham Racing 4.

Deze succesvolle racegame, afkomstig uit de stal van Microsoft Game Studios, debuteerde op de eerste Xbox met de eerste twee delen. Project Gotham Racing 3 verscheen bij de lancering van de Xbox 360. Het thema voor de Peugeot Design Contest 2007 is: P.L.E.A.S.E. innovate! Dit staat voor:

Pleasurable (to drive)

Lively

Effiicient

Accessible

Simple

Ecological

Deze actie maakt duidelijk hoe op een creatieve manier games kunnen worden ingezet voor marketingdoeleinden. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het eindresultaat. Eind februari 2007 zullen we het weten, want dan wordt de winnaar bekendgemaakt.

Via: gamefront

Cem Yildiz
Strategic Sales Manager bij Ubisoft

Strategic Sales Manager bij Ubisoft en binnen deze functie verantwoordelijk voor digitale distributie, sublicensing, in-game advertising en strategische partnerships. Daarnaast oprichter van World of Goals en G4M3.nl.

Categorie
Tags

1 Reactie

    CemYildiz

    @Paul: geweldige commercial! Had die nog niet gezien, bedankt.


    11 september 2006 om 07:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!