RTL en Palm Plus zorgen voor bedrijfsopvolger

RTL en Palm Plus zorgen voor bedrijfsopvolger

Televisieproducent PalmPlus en broadcaster RTL Nederland hebben vorige week internetplatform Opvolgergezocht.nl geïntroduceerd. Vanavond (maandag) start om 21.30 uur de televisiecross-over op RTL4. Presentatrice Sylvana Simons gaat in dit format op zoek naar de perfecte opvolger voor zes kleine familiebedrijven.

Opvolgergezocht.nl heeft een database van meer dan 1200 bedrijven die te koop worden aangeboden en biedt elke ondernemer in Nederland de mogelijkheid om zijn bedrijf via de site te koop te zetten. De aangeboden ondernemingen presenteren zich op een professionele manier, waarbij Opvolgergezocht.nl het zelfs mogelijk maakt korte bedrijfsfilms aan de informatie toe te voegen.

De komende vijf jaar zijn ruim 100.000 Nederlandse bedrijven op zoek naar een opvolger. Op Opvolgergezocht.nl is informatie beschikbaar voor iedereen die zijn bedrijf te koop wil zetten, of juist een bedrijf wil overnemen. Ondernemers kunnen onder andere de waarde van hun bedrijf online laten berekenen. De website besteedt vanzelfsprekend ook veel aandacht aan de familiebedrijven die in de televisieprogramma’s op RTL4 te zien zijn. Alle uitzendingen zijn ook op de website beschikbaar.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.