Oprichter nu.nl neemt aandeel in Autoblog.nl

3 september 2006, 20:41

Oprichter nu.nl neemt aandeel in Autoblog.nlKreeg vanavond een email van een trotse Vincent van Twillert dat Sacha Prins met een aanmerkelijk belang is toegetreden tot de gelederen van Autoblog.nl. Oprichter en drijvende kracht Van Twillert laat weten erg blij te zijn met de versterking van Prins: “Met zijn kennis van uitgeven en internet heb ik de overtuiging dat we verder kunnen groeien om het grootste online automagazine van Nederland te worden”.

Sacha Prins studeerde in 1995 af aan de TU te Eindhoven en is sinds 1996 betrokken geweest bij verschillende succesvolle dot-com ondernemingen. Na een vruchtbare partnership van 10 jaar met Kees Zegers (Virtual Industries) en diverse joint-ventures als NU.nl, Netdirect, Veritate en Mailmedia, vindt Prins het tijd voor een nieuwe uitdaging aldus van Twillert.

Autoblog.nl is het eerste Nederlandse weblog met zeven dagen per week het laatste autonieuws. Afgelopen maand (augustus 2006) mocht de site ruim 500.000 unieke bezoekers ontvangen, dit waren ongeveer 1,9 miljoen pageviews. Autoblog behoort hiermee tot de top drie van Nederlandse websites met actueel autonieuws.

Vincent en Sacha, gefeliciteerd en heel veel succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Eric

  Een erg goed weblog dat midden in haar doelgroep staat. Erg knap om dit binnen twee jaar voor elkaar te boksen.

  Vincent, gefeliciteerd!


  4 september 2006 om 06:02
  Bart Gaarenstroom

  Autoblog is uniek en onderscheidend en ze weten een goed samenspel te vinden in al het mogelijke dat internet voor de autoliefhebber te bieden heeft. Hopelijk brengt deze zet ze een paar stappen verder. Veel succes gewenst allemaal en ik blijf jullie zeker volgen!


  4 september 2006 om 06:32
  basterburg

  Goed te lezen dat Sacha weer aan een initiatief deelneemt. Nu nog die 2 Delorean’s terugkopen!


  4 september 2006 om 10:42
  Sacha Prins

  Hey Bas! Die DeLoreans laten we maar even voor wat het is. Maar het gaat over auto’tjes, dus als je een keer een bijdrage wilt leveren dan ben je van harte welkom. Maar alleen V8-en met meer dan 5 liter, anders dan geloof ik je niet.


  4 september 2006 om 11:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!