• Mobile
  wordt gesponsord door

Hoe heerlijk goedkoop, zo’n Wii

Hoe heerlijk goedkoop, zo’n Wii
, Carl Mangold

‘Hello, I’m Wii.’ ... ‘And I, I am a PlayStation 3’ ... ‘I like GO carts, VROOOM VROOOM’ .. ‘My interests are World War II combats, Karaoke and Tackle Football’

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Is het hier een kopie van Youtube aan het worden? Plaats dan per week de leukste ofzo maar als 80% van de updates bestaan uit een linkje naar youtube kan je beter de hele domeinnaam forwarden?!

  geplaatst op
 • Video wordt steeds belangrijker dus niet verbaasd opkijken als je hier in de toekomst dagelijks video's voorbij ziet komen. Misschien gaan we er zelfs een aparte site voor opzetten ;-)

  geplaatst op
 • @Bas: Er worden ruim 65.000 video's per dag op YouTube geplaatst. Ruim 99,999% daarvan krijgt geen aandacht op MarketingFacts...

  geplaatst op
 • Ik sluit me aan bij Bas, voor de leukste video's zijn andere sites geschikter. Het is wat anders als er nog meer achter de video zit, en wordt uitgelegd. Een linkje en een quote hoeft van mij niet :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.