Het Marketingfacts jaarboek nu met Google Coupon!

16 augustus 2006, 04:15

Het Marketingfacts jaarboek nu met Google Coupon!

Amerikanen zijn ‘coupongeil’. In de gemiddelde supermarkt vind je bij veel producten coupons die je een korting of ander voordeel geven. Google springt hier slim op in met de gisteren gelanceerde couponservice. Bedrijven uit Amerika, Canada, Engeland, China en Japan kunnen gratis hun coupons met alle details toevoegen aan Google local. Een voorbeeld tref je hier aan, met linksbovenin een link naar de coupon van Great Jones Spa.

Het geheel is niet in Nederland beschikbaar, maar we kunnen het niet laten om op creatieve wijze hier op in te haken; Klik op bovenstaande coupon en je ontvangt vandaag €2,50 korting op het Marketingfacts Jaarboek 2006! Bestel nu want dit éénmalige aanbod is alleen vandaag geldig!

Via: Google Blogoscoped

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

8 Reacties

  schief

  Whoehoe, met gratis korting 😉

  De melding ” In verband met vakantieperiode worden er geen jaarboeken verstuurd in de periode van 14 juli t/m 4 augustus.” na bestellen kan volgens mij wel weg, Marco…


  16 augustus 2006 om 05:13
  media

  Yep, goed dat je het zegt Roel, zal het meteen aanpassen. Thx!

  Enne, Erik begrijp ik het nu goed dat jij die kortingen geeft? 😉


  16 augustus 2006 om 05:15
  Paul A

  mhm…jaarboek net gister besteld…kan ik de order nog cancelen en hem vandaag opnieuw plaatsen 😉


  16 augustus 2006 om 05:58
  media

  Paul, ik heb van de afdeling ‘boekjes versturen’ begrepen dat je boekje al onderweg is 😉


  16 augustus 2006 om 06:04
  jeroenmirck

  … zei Marco de multinational. 😉


  16 augustus 2006 om 11:39
  evroekel

  @Marco: Nee hoor je geeft zelf die korting weg. Gisteren afgestemd met de debiteurenadministratie. Kan de afdeling expeditie het vandaag wel aan? 😉


  16 augustus 2006 om 14:50
  Patrickw

  Maar goed dat het weer even onder de aandacht is gebracht: had nog niet door dat het jaarboek te bestellen is, maar ben benieuwd! Eerste hoofdstuk zag er in ieder geval veel belovend uit.


  16 augustus 2006 om 16:14
  Willem

  Complimenten, snel geleverd en super leuk boekje!!


  19 augustus 2006 om 09:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!