Google Adwords nu ook op de radio

Google Adwords nu ook op de radio

Google heeft in de US een overeenkomst gesloten met een radiostation, waardoor je als Adwords-klant je producten kan promoten via de radio.

Deze deal is een deel van de ontwikkeling om AdWords in te zetten in meerdere media. In januari 2006 kocht Google dMarc Broadcasting, dat zich specialiseert in radioreclame, voor $102 million en vorige week kwamen voor het eerst Google-advertenties op radiostations in Detroit.

Met het dMarc platform is het mogelijk om normaliter gecompliceerde processen van radioreclame te automatiseren en vereenvoudigen, zoals sales, scheduling en tracken. Een adverteerder kan ook direct zijn spotjes sturen naar het radiostation of radio network. Google denkt dat dMarc geintegreerd zal zijn met Adwords tegen het eind van dit jaar.

Het is nu wachten tot Google de diensten van Google video gaat combineren met Adwords…

Bron : CNET


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • klopt. wij zijn net met hen in gesprek om http://www.agame.com langs deze weg (bij wijze van test) te gaan promoten. testbedrag van 10K dollars. ben zeer benieuwd

    geplaatst op
  • Google gaat ook samenwerken met MTV: www.tweakers.net

    geplaatst op
  • Ik snap t niet helemaal. Het zou leuk zijn als Google luistert naar de laatste vijf minuten van een radioshow en daar de spots op aanpast. Gaat het dan over huizen, horen we iets over hypotheken. Gaat het over muziek, krijgen we iets over popconcerten. Krijgen we iets over kleding, dan horen we reclame over kleding. Maar ik ben benieuwd of het idd al zover is. Denk t eigenlijk nog niet.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.