Hoe zet je je (ex)-vriend(in) voor schut op internet?

5 augustus 2006, 14:59

That Girl Emily

Eerder deze week las ik het bericht over een man die van de rechtbank in Utrecht de seksfoto’s van zijn ex-vriendin van internet moet verwijderen. De man plaatste de seksfoto’s op zijn site nadat het stel ruzie had gekregen over de verdeling van de spullen.

Niet echt een creatieve wraakactie, nee dan heeft ene Emily het beter aangepakt. Naast een enorm billboard in New York houdt ze al een tijdje een weblog bij waar ze laat zien hoe ze teksten op zijn auto spuit, zijn lievelingsbeer uit elkaar rukt, foto’s van hem ophangt in de buurt met de tekst ‘Lost Dog’ en zelfs een video waarin ze hem betrapt op YouTube zet.

Echt gebeurd? Volgens sommige media in de VS wel maar inmiddels is duidelijk dat het gaat om een virale campagne van Court TV. Sommige bloggers zoals Will Thompson, hadden overigens al snel door dat het allemaal fake was.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Jan

  De in mijn ogen allerleukste wraakaktie kwam van een vrouwelijke BNer, naam even kwijt. Zij heeft van al zijn overhemden een manchetknoop gehaald. En deze in een doosje gedaan met een briefje

  NAAI ZE.


  5 augustus 2006 om 15:40
  marketeer

  Leuk. Keer wat anders dan een Flashspelletje. Ik hoop dat ze die BMW hebben schoon gekregen.


  5 augustus 2006 om 17:16
  Jacob

  RESPECT

  Zo ga je niet met vrouwen om.

  Vrouwen zijn geen objecten.


  6 augustus 2006 om 19:35
  MikeM

  25 euro op een viral ^_^


  6 augustus 2006 om 20:15
  joop

  dat was tineke verburg die haalde alle knopen eraf van tom kuyer die had het met ene herpenou verkering gekregen.


  12 augustus 2006 om 11:54
  sonia

  Dit is mijn getuigenis van het geweldige werk van de grote Amadi-tempel. Ik ben sonia uit Noord-C.En sorry dat ik dit online heb gezet, maar ik moet wel, van ’s werelds beste spreukaanpassingen die mijn man brachten die me de afgelopen drie jaar buiten dienst heeft gelaten, ik uiteindelijk deze man ontmoette op een blogpost gepost door een van zijn cliënten om hulp, ik legde hem alles uit, en hij vertelde me over een spreuk waarvan hij had gehoord, en hij gaf me een e-mailadres om naar de spreukmaker te schrijven om hem over mijn problemen te vertellen. In slechts 1 dag was mijn man terug bij mij. Ik wil deze waarheidsgetrouwe en oprechte spellcaster bedanken, meneer alles wat u me vertelde is gebeurd en dank u meneer. Alsjeblieft, ik zal het iedereen vertellen die op zoek is naar een oplossing voor hun probleem, ik raad je aan om deze spellcaster te raadplegen, hij is echt, hij is krachtig, en wat de spellcaster ook zegt, is wat er zal gebeuren, want alles wat die spellcaster vertelde mij zou gebeuren. Hij kan ook spreuken uitspreken zoals liefdesbetovering, echtscheiding, het winnen van een rechtszaak, het genezen van elke ziekte zoals [kanker, diabetes, hiv / aids en nog veel meer], het winnen van een loterij, zwangerschapsspreuk en nog veel meer … U kunt contact met hem opnemen op zijn e-mailadres op amaditempleuniversal@gmail.com of rechtstreeks op WhatsApp op +2348127073294


  2 september 2020 om 22:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!