Yodel Anecdotal

3 augustus 2006, 04:17

Na de nodige productblogs heeft Yahoo! nu ook een corporateblog onder de prachtige naam Yodel Anecdotal geopend. Het corporate blog biedt “A look inside the big purple house of Yahoo!, where we’ll provide insights into our company, our people, our culture, and the things we think about in the shower.”

Woordvoerder Nicki Dugan trapt af met de posting Yet another self-serving corporate blog! met daarin een videotour door het hoofdkantoor van Yahoo! in Sunnyvale. Altijd leuk zo’n filmpje; de paarse koe in de hal, een heuse koffiebar, vergaderruimtes met de naam Chuncky Monkey en Slinky etc… hopelijk zijn de corporate vervolgpostings net zo lekker.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Ziet er veelbelovend uit!

  Wellicht een idee voor een aantal grote Nederlandse organisaties om eens wat meer van de mens binnen de organisatie te laten zien? Binnenkort maar weer eens op bezoek gaan bij die hoge toren naast station Arnhem 😉


  3 augustus 2006 om 04:37
  Arnout Veenman

  Erg gaaf, van Google had ik al veel beelden gezien hoe het er binnen uitzag, echter van Yahoo! had ik dus nog geen idee en nu dus wel 😉 Ik hoop dat de volgende posts op de Yodel weblog net zo goed zullen blijven, want dan zou ik nog weleens een trouwe volger kunnen gaan worden 🙂


  3 augustus 2006 om 14:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!