MySpace meest bezochte site van dit moment

MySpace meest bezochte site van dit moment

MySpace meest bezochte site van dit moment

Hitwise meldt dat de social networksite MySpace afgelopen week met een marktaandeel van 4,46% de meest bezochte website is in de VS. Daarmee laat het sites als Yahoo! Mail (4,42%), Yahoo! (4,25%) en Google (3,89%) achter zich.

Zoals eerder aangegeven is MySpace met een aandeel van bijna 80% (binnen de social networks) veruit het meest populaire network op grote afstand gevolgd door social networks zoals The Facebook (7,6%), Xanga (3,8%) en Yahoo! 360 (1,1%) (via: ClickZ). Volgens geruchten zou het San Francisco based social network Bebo, dat met 1,0% marktaandeel op de vijfde plaats staat, maar liefst 1 miljard dollar waard zijn. Hyped merkt terecht op dat dit niet serieus is te nemen.

Wat bovenstaande cijfers wel laten zien is dat social networks, en dan met name MySpace, op dit moment e-mail verslaat hetgeen de trend onderstreept dat jongeren steeds minder gebruik maken van e-mail.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Blijkbaar heeft Yahoo! een persbericht de deur uitgedaan waarin ze het bericht van Hitwise 'misleidend' noemt omdat het gebruik van verschillende functies zoals nieuws, e-mail en zoekmachine apart wordt gemeten. Yahoo! blijft naar eigen zeggen de meest bezochte website, met 129 miljoen bezoekers per maand in de VS en 500 miljoen wereldwijd (via: NU.nl).

    geplaatst op
  • Opmerkelijk is dat als je jongeren vraagt wat hun favoriete websites zijn dat MySpace bij zowel meisjes als jongens niet op de eerste plaats staat. Dit blijkt uit onderzoek van youth-trends.com (via: eMarketer).    geplaatst op
  • [url=http://www.youtube.com/watch?v=6_T-BcsBJrA[/url]

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.