Lexa.nl: krijg nou tieten!

Lexa.nl: krijg nou tieten!

Lexa.nl: krijg nou tieten!In februari van dit jaar werd bekend dat Lexa.nl, de tweede grootste datingsite van Nederland, werd overgenomen door multinational Meetic.

Gisteren maakte De Telegraaf, zelf eigenaar van het concurrerende Relatieplanet, bekend dat er flink zou zijn gerommeld met de gegevens van Lexa-vrijgezellen. Leeftijden zouden niet meer kloppen, sommige hetero’s staan ineens te boek als homo en kinderlozen hebben plotseling drie kinderen. Lexa heeft inmiddels excuses aangeboden voor deze mislukte ledenmigratie.

Iemand toevallig al een verrassende date gehad via Lexa.nl?


DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Nee, dat vindt mijn vrouw niet goed!

  geplaatst op
 • Ik doe niet anders.

  geplaatst op
 • Wel vervelend ja, ik zou toch niet graag op mijn date merken dat het een man is... Ik heb me ingeschreven op een nieuwe site welke nu gratis is en uitgeschreven bij lexa. Als relamour.nl niks voor me is dan ga ik over op relatieplanet!

  geplaatst op
 • Ik raad Relatieplanet aan. Daar kun je tenminste ontvangen emails lezen zonder dat je hoeft te betalen. Lexa probeert overal aan te verdienen. Via Relatieplanet heb ik mijn huidige vriend ontmoet, en het kostte mij geen cent!

  geplaatst op
 • @Dana: Via Relatieplanet heb ik mijn huidige vriend ontmoet, en het kostte mij geen cent!

  Het moet op zijn minst je huidige vriend geld gekost hebben. Dus.... Ze hebben ook aan jouw realtie geld verdiend.

  geplaatst op
 • Nee dat niet, wel een boel ellende!! Ondanks het feit dat ik mijn profiel al in februari 2006 heb verwijderd sta ik nu ineens weer op Lexa.nl en uiteraard ook op Meetic.nl!!!
  Ben op dit moment druk bezig een rechtszaak aan te spannen!

  geplaatst op
 • Ik heb met Lexan reeds meer dan 10 keer contact proberen te krijgen, maar zonder resultaat.
  Ik heb het lidmaatschapsgeld voor 1/2 jaar betaald maar een reactie homaar.
  Ik krijg alleen "computer" antwoorden.
  Mijn raad is dus: Lexan ga er NOOIT naar toe. Tenzij je computerantwoorden wilt hebben.

  geplaatst op
 • Lexa is volgens mij weer de oude en werkt als een tierelier. Cammen is ook erg leuk!

  geplaatst op
 • Volgens mij knoeien al die grote datingsites met ledentallen.
  Wat het gratis kunnen reageren betreft, wil kwijt dat ik graag € 10 tot 20 per maand betaal. Op sites waar je moet betalen, heb je veel minder last van getrouwde kerels die zich als single voordoen en de boel dus belazeren. Ik drink graag in de kroeg een paar glazen wijn minder per maand om die € 10 tot 20 uit te sparen.

  geplaatst op
 • Ik snap dat gezeik over die paar euro die je permaand moet betalen niet, tenminste als je goede service krijgt van de datingsite. Het zijn wel die mensen die hier nu juichen over de nieuwe vriend die ze helemaal gratis hebben leren kennen op relatieplanet, die straks klagen als ze gestalkt worden.
  Leuk, voor je vriend om te weten dat je gen cent er voor over had om hem te leren kennen. Ik word beroerd van die Hollandse krenterigheid. Zelfs voor een relatie willen ze niet het equivalent van een paar big macs per maand investeren. Ik hoop voor hen dat ze vervolgens wel energie willen investeren in de relatie.
  Groetjes, Manon

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.