Lexa.nl: krijg nou tieten!

7 juli 2006, 07:29

Lexa.nl: krijg nou tieten!In februari van dit jaar werd bekend dat Lexa.nl, de tweede grootste datingsite van Nederland, werd overgenomen door multinational Meetic.

Gisteren maakte De Telegraaf, zelf eigenaar van het concurrerende Relatieplanet, bekend dat er flink zou zijn gerommeld met de gegevens van Lexa-vrijgezellen. Leeftijden zouden niet meer kloppen, sommige hetero’s staan ineens te boek als homo en kinderlozen hebben plotseling drie kinderen. Lexa heeft inmiddels excuses aangeboden voor deze mislukte ledenmigratie.

Iemand toevallig al een verrassende date gehad via Lexa.nl?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

10 Reacties

  rjmvandiepen

  Nee, dat vindt mijn vrouw niet goed!


  7 juli 2006 om 07:37
  fietser

  Ik doe niet anders.


  7 juli 2006 om 08:39
  Jos

  Wel vervelend ja, ik zou toch niet graag op mijn date merken dat het een man is… Ik heb me ingeschreven op een nieuwe site welke nu gratis is en uitgeschreven bij lexa. Als relamour.nl niks voor me is dan ga ik over op relatieplanet!


  14 juli 2006 om 04:35
  Dana

  Ik raad Relatieplanet aan. Daar kun je tenminste ontvangen emails lezen zonder dat je hoeft te betalen. Lexa probeert overal aan te verdienen. Via Relatieplanet heb ik mijn huidige vriend ontmoet, en het kostte mij geen cent!


  14 juli 2006 om 06:39
  Rich

  @Dana: Via Relatieplanet heb ik mijn huidige vriend ontmoet, en het kostte mij geen cent!

  Het moet op zijn minst je huidige vriend geld gekost hebben. Dus…. Ze hebben ook aan jouw realtie geld verdiend.


  21 juli 2006 om 02:50
  Illona

  Nee dat niet, wel een boel ellende!! Ondanks het feit dat ik mijn profiel al in februari 2006 heb verwijderd sta ik nu ineens weer op Lexa.nl en uiteraard ook op Meetic.nl!!!

  Ben op dit moment druk bezig een rechtszaak aan te spannen!


  21 juli 2006 om 09:46
  JanB349

  Ik heb met Lexan reeds meer dan 10 keer contact proberen te krijgen, maar zonder resultaat.

  Ik heb het lidmaatschapsgeld voor 1/2 jaar betaald maar een reactie homaar.

  Ik krijg alleen “computer” antwoorden.

  Mijn raad is dus: Lexan ga er NOOIT naar toe. Tenzij je computerantwoorden wilt hebben.


  10 augustus 2006 om 14:56
  Sebas

  Lexa is volgens mij weer de oude en werkt als een tierelier. Cammen is ook erg leuk!


  1 oktober 2006 om 07:57
  Annemiek

  Volgens mij knoeien al die grote datingsites met ledentallen.

  Wat het gratis kunnen reageren betreft, wil kwijt dat ik graag € 10 tot 20 per maand betaal. Op sites waar je moet betalen, heb je veel minder last van getrouwde kerels die zich als single voordoen en de boel dus belazeren. Ik drink graag in de kroeg een paar glazen wijn minder per maand om die € 10 tot 20 uit te sparen.


  19 oktober 2006 om 15:10
  Manon

  Ik snap dat gezeik over die paar euro die je permaand moet betalen niet, tenminste als je goede service krijgt van de datingsite. Het zijn wel die mensen die hier nu juichen over de nieuwe vriend die ze helemaal gratis hebben leren kennen op relatieplanet, die straks klagen als ze gestalkt worden.

  Leuk, voor je vriend om te weten dat je gen cent er voor over had om hem te leren kennen. Ik word beroerd van die Hollandse krenterigheid. Zelfs voor een relatie willen ze niet het equivalent van een paar big macs per maand investeren. Ik hoop voor hen dat ze vervolgens wel energie willen investeren in de relatie.

  Groetjes, Manon


  19 oktober 2006 om 16:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!