Zelf roddel verspreiden via Story-site

20 juni 2006, 05:21

Roddelblad Story biedt haar lezers de kans per e-mail een roddel te verspreiden over een familielid, collega, vriend of vriendin. De bezoekers van de Story.nl kunnen een keuze maken uit drie kant-en-klare ‘juicy’ roddels en daarbij kan men ook nog eens een ‘onthullende’ foto plaatsen. De foto en het artikel worden automatisch in een door Story samengestelde HTML-pagina geplaatst, tussen het overige nieuws op de actuele homepage. Daardoor lijkt het net alsof de roddel door Story zelf is geplaatst. De complete homepage kan met de ‘neproddel’ naar twintig relaties van de afzender worden gemaild (via: VillaMedia).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Ton

  Ik vraag me tevens af wie hier meer aan heeft: Warner Bros voor de film die ze willen promoten of Story.nl? Zal Story Warner Bros zo ver hebben gekregen om te betalen voor promotie van Story.nl?


  20 juni 2006 om 07:23
  Dirk

  Ton,

  je eerste opmerking is deels onjuist. Er is een spam-filter op de doorstuur-functie geplaatst. Als het een ‘onbetrouwbaar’ emailadres is, wordt de roddel teruggestuurd naar de verzender.

  We hebben in onze systemen nagezocht waar je jouw roddel naar toe gestuurd hebt en ons systeem vond het mailadres onbetrouwbaar. Vandaar de ‘bounce’.

  Wel bedankt voor je reactie, het houdt ons scherp!


  21 juni 2006 om 08:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!