SNS Bank zet mobile video in als advertentiemedium

19 juni 2006, 10:29

Bill, het online betaalsysteem van SNS Bank zet als eerste in Nederland mobile video’s in als advertientiemedium. Via www.hotsms.com kunnen bezoekers gratis mobiele video’s downloaden. Voor de introductie is gebruik gemaakt van video clips uit de stal van Universal Music. Elke video is voorzien van een paar seconde durende reclame boodschap. HotSMS past dit advertising model al 6 jaar succesvol toe op gratis SMS berichten die voorzien zijn van een reclameregel.

Bezoeker van HotSMS.com logt in en kan op een overzichtspagina de keuze maken uit 12 video clips. Door op een van de clips te klikken en het 06-nummer in te voeren, wordt een SMS bericht met een downloadlink verstuurd. Via de link kan de video worden gedownload en op de telefoon worden opgeslagen. De video is dan oneindig vaak te bekijken. Door het 06-nummer van iemand anders op te geven kan de video ook ‘cadeau gedaan’ worden.

Bron: Persbericht

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!