• Mobile
    wordt gesponsord door

Consumenten content groeit door breedband

Consumenten content groeit door breedband
,

Consumenten content groeit door breedband

In de VS beginnen consumenten nu ook breedband te ontdekken. Volgens onderzoek van Pew (pdf) is breedband in een jaar met 40 procent gegroeid. Gemiddeld betalen ze daar 32 dollar voor een maandelijks abonnement. Ook hebben ze nu door dat breedband consumer generated content uitlokt. Niet minder dan 73 procent van de user generated content, variërend van een eigen homepage tot een blog, van een groepspagina tot eigen materiaal zoals verhalen, foto’s en films, is afkomstig van breedbandgebruikers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Jak, ik heb de tabel met cijfers toegevoegd en de tekst iets aangepast. Niet 73% van de internetconsumenten heeft zelf content op internet gezet (dat aandeel is 'slechts' 35%), maar 73% van alle user generated content is afkomstig van breedbandgebruikers.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.