Ondernemersplein.nl start weblog over diversiteit

27 mei 2006, 07:41

Ondernemersplein.nl start weblog over diversiteitOndernemersplein.nl is deze week gestart met een themablog over diversiteit. Diversiteit wordt omschreven als alle aspecten waarop mensen van elkaar verschillen. De 9 deelnemers aan dit themablog, waaronder bekende namen als Hans Dijkstal en Khalid Madhaoui (Marokko.nl), schrijven 8 weken lang over hun ervaringen met diversiteit.

Ben benieuwd of ze in zo’n korte tijd ook in staat zijn de online dialoog te starten over vaak gevoelige onderwerpen die ten grondslag liggen aan diversiteit. Arne en alle betrokkenen in ieder geval succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Jan Julius

  Veel succes, Ondernemersplein!


  27 mei 2006 om 10:41
  Euroclean

  ik wil graag meer informatie .


  27 mei 2006 om 22:46
  Arne

  Dank voor jullie positieve geluid! Inderdaad wordt het nog een hele toer om de dialoog op te starten en vol te houden.

  De 9 deelnemers zijn op 15 mei bij elkaar geweest om de verschillende thema’s te bespreken. Wat toen opviel was dat de discussie tussen de deelnemers al lekker begon te lopen. Iedereen is nu gestart met het beantwoorden van de vraag wat voor hem/haar diversiteit is. De komende weken zullen ze hun eigen onderwerpen kiezen en komt er (hopelijk) een dialoog/discussie op het web los.

  Doel van de themablog over diversiteit is om met elkaar van gedachten te wisselen over de verschillen tussen mensen (jong, oud, vrouw, man, allochtoon, autochtoon, homo, hetero, gehandicapt en niet-gehandicapt, …) en deze verschillen te waarderen en te benutten.

  In de sector handel worden namelijk zowel klant als personeel steeds ‘diverser’.

  Genoeg info?


  28 mei 2006 om 18:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!