Playboy’s Women of MySpace

26 mei 2006, 13:43

Playboy's Women of MySpaceJe kon er natuurlijk op wachten, na de vrouwen van de Olympische Spelen, Media Markt en de KLM (om er maar eens een paar te noemen), zijn het dit keer de Women of MySpace die uit de kleren gaan voor het mannentijdschrift Playboy.

Omdat het bijna weekend is zal ik er dit keer wat extra linkjes bij doen voor de liefhebbers. Zo zijn hier wat scans uit Playboy Magazine te vinden van o.a. Jessica Fideo, Miss Plastik en Heather Lynn.

Het moet Playboy overigens niet veel moeite hebben gekost om geschikte kandidaten te vinden voor deze special. Bijna ieder (naakt) fotomodel in de VS heeft haar eigen MySpace-profiel weet ik uit betrouwbare bron 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  rjmvandiepen

  Dat MySpace is zo gek nog niet……


  26 mei 2006 om 14:33
  Erwin

  He bah… moet dat nou?

  Nou ja… als het hier dan toch staat, dan kijk ik ook maar even… 😉


  26 mei 2006 om 14:43
  Tinus

  Zo gek nog niet? Plastic fantastic? Voor mij niet hoor..


  26 mei 2006 om 18:09
  CasaMan

  Ik weet niet wie deze meisjes heeft gescout?! Maar van al het potentieel dat op myspace rondhangt komen ze hier mee aanzetten? Het was een uitgesproken kans om de mooiste geeky girl next door meisjes er uit te pikken. Maar in plaatst daarvan hebben ze voor de hoerigste uberblonde bimboos gekozen. Die hadden ze in een club in LA ook wel kunnen vinden.


  27 mei 2006 om 10:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!