2004: The Year in Boobies

28 december 2004, 18:05

2004: The Year in Boobies“I’m gonna have you naked by the end of this song”, zingt Justin Timberlake tijdens een optreden met Janet Jackson in de pauze van de Super Bowl. Een fractie van een seconde later voegt Justin de daad bij het woord en trekt hij aan de leren top van Janet en Nipple-gate is geboren (bron: kennisnet).

Ontblote borsten hebben dit jaar een grote rol gespeeld in de media (en niet in de laatste plaats op internet) met voor ons Nederlanders als ultieme hoogtepunt Dutch Boobgate. Het aantal nipple slips tussen Janet en Georgina was (bijna) niet bij te houden. Ben benieuwd of Jaggle nog komt met een Nederlands overzichtje (hint :-).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Zwelgje

    Hehe. Ik zal er eens over nadenken, echter weinig Nederlandse blote borstjes dit jaar. Alleen Georgina Verbaan met een klein relletje. En haar melkuiers ben ik eigenlijk een beetje beu. Boeoeeo


    29 december 2004 om 12:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!