Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Zet de volgende stap tijdens het Content Marketing Congres! #ADV

BBP
30 oktober 2015, 09:30

Op 4 november is het tijd om met topsprekers en aan de hand van de beste cases te bepalen wat er goed gaat en hoe we de volgende stap moeten zetten met content marketing. Door keynote-sessies van onder andere Mat Petersen (McMurry/TMG), Christine Liebrechts (UvA/SWOCC) en Rainer Burkhardt (C3) zal je overladen worden met tips & tricks die zowel een praktische als wetenschappelijke basis hebben.

Vanuit Marketingfacts mogen we voor dit bijzondere event €100,- korting geven. Hiervoor gebruik je de code “Content3MF“. Meld je daarom nu snel aan!

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!