Je bekijkt een artikel van Yoast
partner

YoastCon 2019: de grootste SEO-experts komen naar Nijmegen #adv

3 juli 2018, 05:30

YoastCon is terug en wel op 7 en 8 februari 2019 in de Vereeniging in Nijmegen. Wil jij echt aan de slag met je SEO? Het meeste uit je website halen en hoger ranken dan je concurrenten? Dan zien we je graag in Nijmegen!

Waarom moet je naar YoastCon?

  • Je krijgt tips van wereldberoemde SEO-experts
  • Je kunt je eigen SEO-vragen stellen
  • Je past de kennis direct toe op je eigen website
  • Je gaat lekker eten, drinken en netwerken

Sprekers

Het programma is nog niet rond, maar er zijn al een aantal fantastische sprekers bekend. Rand Fishkin (founder van Moz en Sparktoro) en Purna Virji van Microsoft zijn aanwezig. Natuurlijk zullen Joost de Valk en Jono Alderson van Yoast ook spreken. En wat te denken van Els Aerts (AGconsult)? YoastCon belooft een line-up met de meest ervaren en invloedrijke SEO-experts van de wereld.

Kijk op Yoast.com/yoastcon/speakers voor meer informatie over alle sprekers. De komende maanden worden daar ook de nieuwe sprekers aangekondigd.

Tweedaags event

Omdat voorgaande edities van YoastCon te weinig ruimte in het programma boden voor alles wat we wilden laten zien, zal deze derde editie een tweedaags event worden. We bieden inspirerende, wereldberoemde sprekers een podium, maar er zal ook genoeg tijd zijn om intensief aan de slag te gaan met praktische SEO-vragen.

YoastCon 2019 vindt plaats op 7 en 8 februari in de Vereeniging in Nijmegen. Lunch, koffie, taart, borrel en hapjes zijn allemaal inclusief. Een fantastische gelegenheid om te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Nederlandse Workshops

In het tweedaagse programma is genoeg ruimte om ook een aantal praktische Nederlandstalige workshops aan te bieden. Er zullen workshops zijn om je te helpen de Yoast-plugin optimaal te configureren. Daarnaast kun je workshops op het gebied van keyword-research, SEO-copywriting, sitestructuur en technische SEO verwachten. Team Yoast staat tijdens YoastCon ook klaar om je persoonlijk te helpen bij al jouw SEO-vragen.

Ben jij er ook bij? Koop nu je ticket!

See you at YoastCon!

Bij Yoast zijn we gebrand op het verbeteren van het web. Dit doen wij door middel van website reviews, waarin we mensen advies geven hoe ze hun website kunnen verbeteren. Ook bouwen we geweldige plugins voor WordPress en delen we onze kennis via blogposts en eBooks.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!