Je bekijkt een artikel van Yoast
partner

Yoast viert haar 5 jarig bestaan! #ADV

16 april 2015, 08:30

Woensdag 27 mei viert Yoast haar vijfjarig bestaan! Dat doet Yoast met een congres in De Lindenberg in Nijmegen: YoastCon. Wil jij weten hoe je websites beter maakt? Tijdens YoastCon leer je alles over SEO, Conversion Rate Optimization, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van je website.

Yoast

Vijf jaar geleden startte Joost de Valk het bedrijf Yoast. Zijn core business was toen om zoveel mogelijk kennis te delen en websites te optimaliseren. Deze core business is de afgelopen vijf jaar flink uitgebreid, net als Yoast zelf. Zo groeide Yoast uit tot 21 werknemers, breidde Yoast het bedrijfspand in Wijchen uit en mag het bedrijf zichzelf nu rekenen tot een van de grootste WordPress-pluginproviders wereldwijd!

Yoast bouwt plugins, reviewt websites en deelt via diverse eBooks allerlei tips en tools om te zorgen dat je website goed te vinden is op het internet. Het gaat Yoast niet uitsluitend om zoveel mogelijk winst maken: Yoast biedt meerdere gratis plugins aan (waaronder de bekende WordPress SEO-plugin en de Google Analytics by Yoast-plugin) en deelt alle blogposts vrij toegankelijk op yoast.com.

Waarom YoastCon?

YoastCon is natuurlijk in de eerste plaats een feestje om te vieren dat Yoast vijf jaar bestaat. Maar YoastCon staat tevens in het teken van het opdoen en delen van kennis. Chris Lema, Marcus Tandler, Karl Gillis, Tony Perez en Joost de Valk zelf geven deze dag lezingen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot website optimalisatie. Zo wordt er tijdens YoastCon besproken hoe je je website het best kunt beveiligen, hoe je ervoor zorgt dat bezoekers klanten worden en op welke manier je je website kan optimaliseren zodat je online vindbaarheid wordt vergroot. Buiten de vier lezingen van bovengenoemde internationale sprekers, kunnen bezoekers van YoastCon ook deelnemen aan de een van de workshops Site Review, Google Analytics of WordPress SEO plugin.

YoastCon duurt de hele dag (9:00-17:00), inclusief lunch en netwerkborrel.

Is YoastCon interessant voor mij?

YoastCon is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in online marketing. Dit varieert van zelfstandigen tot bureaus en van webdevelopers tot online marketeers. Als jij meer wilt weten over het optimaliseren van websites (voor jezelf of voor anderen) dan is YoastCon iets voor jou!

Tijdens YoastCon leer je niet alleen wat je moet doen, maar vooral ook hoe je het moet doen. Zo kun je na YoastCon meteen zelf aan de slag!

Hoe koop ik een kaartje?

Een ticket kost 150 euro en koop je hier. Meer informatie over YoastCon, het tijdschema en de sprekers vind je op yoast.com/conference.

Bij Yoast zijn we gebrand op het verbeteren van het web. Dit doen wij door middel van website reviews, waarin we mensen advies geven hoe ze hun website kunnen verbeteren. Ook bouwen we geweldige plugins voor WordPress en delen we onze kennis via blogposts en eBooks.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!