Workshop ‘Websites Maken en Personaliseren Voor Marketeers’ #adv

12 januari 2017, 09:30

Marketeers worden steeds meer digital marketeers. Goed om kunnen gaan met een cms is dan ook basiskennis geworden. En het kunnen personaliseren van content op je website een must.

Op 24, 25, 26 en 27 januari organiseert Progress daarom gratis workshops van 4 uur.

Hierin leer je webpagina’s bouwen, content beheren en de site per bezoeker personaliseren – zonder specifieke kennis vooraf.

Zo kun je erna:

  • Webpagina’s ontwerpen die compatible zijn met smartphones.
  • Een gepersonaliseerde ervaring creëren voor de verschillende bezoekers. Hierdoor sluit de informatie beter bij hun behoeftes aan en ontstaat er een hogere conversie van leads.

Tijdens de workshop ontvang je een handboek en 30 dagen lang toegang tot het Progress® Sitefinity® CMS platform om je net geleerde kennis verder uit te breiden.

Schrijf je nu in

Progress (NASDAQ: PRGS) is wereldwijd leider op het gebied van applicatieontwikkeling en maakt de digitale transformatie mogelijk die organisaties nodig hebben om boeiende gebruikerservaringen aan te bieden in een snel veranderende markt. Door klantgerichte oplossingen, producten en diensten aan te bieden voor web, mobiel en data – zowel voor in-house als cloudomgevingen – draagt Progress bij aan het succes van startups en multinationals wereldwijd. Sitefinity is het cms, digital marketing en mobile experience platform van Progress waarmee je intuïtief de meest aantrekkelijke websites bouwt, online klantinteracties analyseert en de customer journey optimaliseert. Het biedt de unieke combinatie van gebruiksvriendelijkheid voor (content) marketeers, technische veelzijdigheid voor developers en de schaalbaarheid/ security voor de grootzakelijke klant.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!