Windows Live Messenger testen?

11 maart 2006, 12:27

Windows Live MessengerSinds een paar weken heb ik Windows Live Messenger beta. Dit is in feite MSN Messenger 8, en deze zal binnenkort onder de naam Windows Live Messenger gelanceerd worden. Eerlijk gezegd ben ik na messenger 5 overgestapt naar Skype en Google Talk en heb ik deze versie nog nauwelijks getest. Ik heb dus geen idee wat de verschillen zijn met de vorige versie.

Ik mag nu 25 mensen uitnodigen voor de beta test. Heb je interesse, mail me dan even op en vergeet niet je e-mailadres mee te sturen die je voor je pasport gebruikt.

P.s. wees er snel bij, want ik heb niet zoveel invites meer over..

Update (16:18): Windows Live Messenger is behoorlijk populair, ik ben nu al door de invites heen. Wie er al een heeft: veel plezier met testen, en misschien is het leuk om wat opvallende zaken in de reacties bij dit bericht te zetten.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

10 Reacties

  Simon Koelewijn

  Dit is de tweede build die ik heb van Windows Live Messenger, en na de eerste build zag ik het somber in. Man wat een gedrocht. In deze build (die alweer 2 weken uit is ofzo?) kan ik me beter vinden. Wat mij betreft is dit na de bagger (Winks/Nudges) van versie 7 een betere release. De beste functie van 8 vind ik toch wel het ‘op offline weergeven staan maar toch met iedereen kunnen praten’. Heerlijk rustig. vDe Offline Instant Messages, die iemand ontvangt zodra die zich aanmeld, vind ik ook wel een verbetering. Ik vind het contactvenster ook overzichtelijker, and last but not least: ik heb zeker weten een verbetering van performance gemerkt. Vooral de contactlijst wordt een stuk sneller geladen.

  Maarja, eigenlijk gebruik ik meer Skype de laatste tijd… =)


  11 maart 2006 om 17:15
  Waldo Smeets

  Ook ik vind voornamelijk de offline messages een verbetering. Helaas was de eerste ervaring al niet echt lekker… downloaden middels FireFox lukt niet.


  11 maart 2006 om 17:34
  Remi

  Vreemd, ik heb het gewoon met FireFox gedownload. geen probleem..


  11 maart 2006 om 17:47
  Jan-Willem

  Eindelijk weer eens concurrentie voor Google? Het ziet er veel belovend uit.


  11 maart 2006 om 21:29
  hidde tuinstra

  ik heb ook nog een flinke zwik van die invites…..interesse kan via de mail


  13 maart 2006 om 07:48
  Roland Vegt

  ik heb er ook nog een paar over


  13 maart 2006 om 10:42
  Tim Huijbers

  Ooit eerder als een kunnen testen via een paar handige trucs (en zo’n mega onhandig programma), toen de hoop snel opgegeven.

  Ben zeker wel benieuwd hoe nu de volgende versie het doet, dus als iemand nog een invite over heeft?


  13 maart 2006 om 12:57
  marnix

  ik heb er nog een paar ook ja,

  Wat ik wel grapppig vind is de rollover functionaliteit van de contactlijst.maar wel ontzettend suf dat je groepen nog steeds niet kan sorteren, anders dan op alfabet: dan maar met een nummertje: 01_collega’s, 02_familie, etc.


  13 maart 2006 om 23:22
  jurien

  hebt u misgien nog een plaatsje vrij van de 5 personen? dan wil ik er wel graag een zijn


  24 maart 2006 om 19:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!