Je bekijkt een artikel van Netvlies Internetdiensten
partner

Wil jij in één uur de basis van Scrum leren? Gratis online training #spon

5 april 2019, 09:17

Netvlies deelt haar kennis over Scrum in een gratis webinar van een uur. De 48 online experts van dit vooraanstaande digital agency uit Breda scrummen sinds 2010. Aan de hand van een praktijkcase zie je hoe Scrum werkt en hoe je er je projecten sneller en slimmer mee kan uitvoeren. Je kunt vanaf je eigen computer meekijken, vragen stellen via de chat en achteraf krijg je de video-opname per mail (deze krijg je ook toegestuurd als je niet live aanwezig bent).

Meld je aan

Soms lopen projecten uit in tijd en budget of voldoet het resultaat niet aan de verwachtingen. Door de lange looptijd is het project inmiddels achterhaald en is er geen draagvlak meer. Dat zorgt voor een hoop frustraties. Met de projectmethodiek Scrum voorkom je dit. Projecten zijn sneller af, blijven binnen budget en hebben een beter resultaat.

Toen we in 2010 – als één van de eerste bureau’s in Nederland – begonnen met Scrum hoorden we hier goede verhalen over. Bedrijven als Facebook en Apple zouden erbij zweren. Voor ons was het een hele andere manier van werken waar we nog geen ervaring mee hadden. Ons eerste Scrum project verliep daardoor helemaal niet naar wens, maar we hebben doorgezet. Nu we er veel ervaring mee hebben – inmiddels hebben we al meer dan 30.000 projecturen gescrumd – willen we niet meer anders. Onze projecten zijn van nog betere kwaliteit, binnen budget en sneller af. Onze klanten en medewerkers zijn daarom ook erg enthousiast over Scrum.

In dit gratis webinar lichten Scrum Masters Hugo en Jelmer in 1 uur toe wat Scrum inhoudt en laten ze aan de hand van een case zien hoe het werkt. Ook geven ze een aantal praktische tips, die ze zelf graag hadden gehad toen ze net begonnen met Scrum, voor mensen met weinig Scrum ervaring.

Vanuit ons fullservice concept werken we aan oplossingen – van websites tot social media strategie en van internetmarketing tot webapplicaties – die mensen en organisaties met elkaar verbinden en die zorgen voor meetbaar resultaat. We vervullen hierbij graag de rol van strategisch partner. Meedenken, richting geven, inspireren… dáár ligt onze kracht.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!