Welke rol vervult Web Analytics binnen uw bedrijf?

Welke rol vervult Web Analytics binnen uw bedrijf?

{title}En welke factoren hebben bijgedragen aan deze rol? Dat gaat mijn collega Mark van Kasteren onderzoeken. We willen in kaart brengen welke factoren belangrijk zijn bij een succesvol Web Analytics gebruik in de diverse organisaties. Elk bedrijf is er op een andere manier mee bezig en successen worden op diverse manieren behaald, maar wat zijn nou de kritische succesfactoren geweest?

Hoe het op dit moment in je eigen bedrijf staat kunt je eenvoudig bekijken door diverse aandachtsgebieden te becijferen. Vul deze 22 vragen in krijg direct inzage in je eigen situatie. Wanneer je een overzicht van de resultaten wilt ontvangen kun je een email adres achterlaten.

{title}

De doelgroep voor dit onderzoek bestaat uit mensen die bij een organisatie werken waar ze veel te maken hebben met Web Analytics. Extra informatie over het onderzoek is hier te lezen.

De resultaten worden na het onderzoek publiek bekend gemaakt. Zou je hem in willen vullen? Bedankt.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.