Welke rol vervult Web Analytics binnen uw bedrijf?

10 november 2009, 08:23

{title}En welke factoren hebben bijgedragen aan deze rol? Dat gaat mijn collega Mark van Kasteren onderzoeken. We willen in kaart brengen welke factoren belangrijk zijn bij een succesvol Web Analytics gebruik in de diverse organisaties. Elk bedrijf is er op een andere manier mee bezig en successen worden op diverse manieren behaald, maar wat zijn nou de kritische succesfactoren geweest?

Hoe het op dit moment in je eigen bedrijf staat kunt je eenvoudig bekijken door diverse aandachtsgebieden te becijferen. Vul deze 22 vragen in krijg direct inzage in je eigen situatie. Wanneer je een overzicht van de resultaten wilt ontvangen kun je een email adres achterlaten.

{title}

De doelgroep voor dit onderzoek bestaat uit mensen die bij een organisatie werken waar ze veel te maken hebben met Web Analytics. Extra informatie over het onderzoek is hier te lezen.

De resultaten worden na het onderzoek publiek bekend gemaakt. Zou je hem in willen vullen? Bedankt.

André Scholten
Google Analytics, Tag Manager, SEO & Site Speed Specialist bij andrescholten.nl

Als zelfstandig specialist houd ik me bezig met Google Analytics, Site Speed en SEO. Heb je een probleem met de techniek, de organisatie of je kennis? Ik kan je helpen dit op de rails te krijgen. In de laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met deze onderdelen bij diverse top 100 sites in Nederland. Of het nou gaat om het opzetten van een strategie of het wijzigen van een stukje javascript, laat het weten.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!