Week 44/2013 Viral Friday: David Lewandowski, Pepsi & Xbox One

1 november 2013, 14:24

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van David Lewandowski, Pepsi & Xbox One. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Late For Meeting

David Lewandowski is een begenadigde animatiefilmmaker. Zijn werk is terug te zien in o.a. Hollywoodfilms zoals in de Tron: Legacy, maar David Lewandowski staat vooral bekend om zijn korte animatiefilms. Bekijk net zoals 8 miljoen anderen David zijn laatste humoristische 'masterpiece'.

Pepsi MAX & Kyrie Irving Present: “Uncle Drew: Chapter 3”

Pepsi MAX en Kyrie Irvin roepen Uncle Drew nogmaals in het leven. In de nummer twee van deze week laat Kyrie Irvin zich omtoveren tot de ietwat oudere Uncle Drew, een oude basketbalheld die zijn vergane glorie nog een keer wil meemaken en besluit naar het basketbalveld te gaan. Zijn tegenstanders hebben alleen geen idee tegen wie zij het opnemen. De video is in vier dagen 3.2 miljoen keer bekeken.

Xbox One: Invitation

Xbox laat met deze video zien dat de wereld van een gamer veel spannender is dan 'real life'. Van voetballen met Liverpoolster Steven Gerrard tot racen in spectaculaire wagens. Natuurlijk wordt deze video ook aangegrepen om de nieuwe functies en mogelijkheden van de komende Xbox One te introduceren. Binnen een week tijd scoorde deze viral al meer dan 2,7 miljoen views.

Virgin America Safety Video

Virgin vond het hoog tijd om het saaie instructiefilmpje in het vliegtuig iets op te leuken. De video laat de huidige instructies zien, maar dan met dansende en zingende stewards en stewardessen. Toch een stuk minder saai dan het origineel. De video is inmiddels al 2,5 miljoen keer bekeken.

LG Beaming Rocket

Juan is een video artist en altijd op zoek naar creatieve manieren om interacties in zijn video's te verwerken. Met zijn nieuwe MiniBeam van LG projecteert hij de gekste dingen op muren en straten. Een erg leuke video die inmiddels al 2,4 miljoen keer bekeken is.

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!