Webpower komende drie jaar founder Strandvolleybal.net #ADV

17 maart 2015, 13:30

Komende, 12e editie vindt plaats op 6 juni aanstaande bij Strandpaviljoen Timboektoe Beach – Velsen

Marketingautomationspecialist Webpower en de organisatie van Strandvolleybal.net zijn een samenwerking aangegaan waarbij Webpower de komende drie jaar founder zal worden van het event. Tradedoubler is bij de komende editie hoofdsponsor. Webpower Strandvolleybal.net is al 12 jaar het enige outdoor- en fundraisingevent voor de online(media)industrie: de Internet Beau Monde van Nederland!

Net als vorig jaar zal het toernooi worden georganiseerd bij Strandpaviljoen Timboektoe op het strand van Velsen-Noord. De hele dag strijdt de Internet Beau Monde om de felbegeerde trofee ‘Het Gouden Netje’, die vorig jaar werd gewonnen door het team van EMERCE. De dag zal worden afgesloten met een uitgebreide en culinaire BBQ met aansluitend de traditionele BeachParty. De DJ line-up wordt verzorgd door Henk Witteveen, founder Dance Parade en Boothstock.

Jacco Bouw, CEO Webpower: “Een evenement als Strandvolleybal.net, dat al jaren met zoveel enthousiasme is ontvangen, moet op de kalender blijven. We hebben er dan ook niet aan getwijfeld om naamgever te worden. Het is erg leuk om dit voor de gehele industrie terug te doen. Ik hoop dan ook echt dat alle online bedrijven in Nederland net zo enthousiast zullen zijn om deel te nemen en om het enige online outdoor event te promoten, wat ook nog een mooi bedrag kan gaan opleveren voor EARTH Water”.

Govert van Eerde, toernooiorganisator: “Allereerst gaat mijn dank uit naar Tradedoubler dat vorig jaar bereid was het toernooi, dat toen drie jaar niet had plaatsgevonden, te ondersteunen en nieuw leven wilde inblazen. Dat Webpower die fakkel nu overneemt en zich de komende drie jaar aan dit event wil verbinden, is natuurlijk fantastisch. Jacco en zijn collega’s zijn deelnemers van het eerste uur en dat zij Strandvolleybal.net en met name de doelstelling van het event, het mogelijk maken van een grote donatie aan EARTH Water willen ondersteunen, is een enorme steun in de rug. Webpower levert niet alleen een forse financiële bijdrage om de hoge kosten te drukken, maar zal ook al haar relaties moveren deel te nemen aan dit unieke event en ondersteuning bieden bij de werving van teams.”

Donatie aan EARTH Water

EARTH Water heeft door de samenwerking met Strandvolleybal.net/Govert van Eerde bij vier eerdere edities reeds een bedrag van 77.500 euro kunnen doneren, waarmee verschillende schoon (drink)waterprojecten zijn gefinancierd in onder andere Somalië, Ethiopië en Kameroen. Ook dit jaar gaat 100 procent van de winst van het event naar een of meerdere waterprojecten ten behoeve van mensen die het harder nodig hebben dan wij.

Bedrijven kunnen hun teams(s) aanmelden via www.strandvolleybal.net.

Humor, sport, show en spektakel, en dat allemaal exclusief voor hippe interactieve (media)bedrijven; de Internet Beau Monde van Nederland! Voor het eerst in de 12-jarige geschiedenis vindt het toernooi plaats VOOR de vakanties, op de 6e van de 6e! En kijk, we zeggen natuurlijk dat het een beachvolleybal toernooi is waar je Het Gouden Netje kunt winnen, maar je komt natuurlijk voor de meest extreme water sports en ja ja, de blokarts zijn er ook weer! En om je manager eens niet in pak, maar een keer in zijn shorts te zien (of Louise van mediaplanning…). Trouwens, alleen de hele dag lekker in het zand chillen is ook goed hoor. Een beetje loungen op het terras? Fine for us! Culinair lunchen? Je laten masseren door de professionals van WorkMassage? You name it! En hey, wat dacht je van alle acts? We hebben de beste DJ’s en de hele dag knallen de lekkerste tracks over het strand.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!