Terugkijken: Webinar ‘Waarom marketeers meer met bestaande klanten moeten doen’ #adv

18 februari 2016, 13:30

Als marketeer ben je vaak gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten. Maar het kost uiteindelijk minder tijd en geld om bestaande klanten te verleiden tot vervolgaankopen. Er is tegenwoordig namelijk ontzettend veel klantdata voorhanden om klanten persoonlijk te benaderen en in te springen op hun wensen en behoeftes. In dit webinar laat GX Software zien hoe je deze klantkennis inzet in converterende cross- en upsellcampagnes!

In de video van ca. 30 minuten hoor je:

  • wat Customer Experience Management precies inhoudt
  • hoe ver organisaties op dit moment al zijn met Customer Experience Management
  • wat Customer Experience Management kan betekenen voor jouw organisatie
  • hoe je je bedrijfsapplicaties moet inrichten om een succesvolle Customer Experience Management-strategie uit te rollen

Voor het bekijken van de video vragen we je enkele gegevens achter te laten. Daarna ontvang je de link naar de video in je inbox.

Ja, dat wil ik

GX Software is hét softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen maken. Wij ontwerpen, regisseren en leveren de beste persoonlijke digitale ervaringen. Dit doen wij voor organisaties waar de klant centraal staat en waar support en service delivery processen van groot belang zijn. Onze software is daadwerkelijk in staat om bezoekers te identificeren, met hen te interacteren én over alle kanalen te integreren. Make digital personal.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!