Webinar met Tech-Influencer Jasper Bakker: Hoe interesseer je een journalist? #adv

9 september 2016, 11:30

Het is niet altijd eenvoudig om jouw bericht de wereld in te laten brengen door journalisten. Ben jij benieuwd naar tips en tricks om de interesse van journalisten te winnen en zo je naamsbekendheid te vergroten? Jasper Bakker geeft ze in onze webinar vanuit zijn eigen perspectief als journalist. Meld je hier gratis aan om er op 15 september van 11:00u tot 12:00u bij te zijn!

Stel je voor. Je staat te popelen om een nieuw product of een nieuwe service te lanceren. Daarnaast heb je net een mooie testimonial ontvangen van één van je beste partners. Dat wil je natuurlijk aan de wereld vertellen. Maar waar begin je? De hulp van een populaire influencer zou je goed kunnen gebruiken. Maar jij bent niet de enige met die gedachte…

Het targeten van influencers om een verhaal de wereld in te brengen wordt steeds populairder, en de inbox van journalisten, bloggers en vloggers raakt geregeld overvol met verzoekjes. Steeds moeilijker wordt het dan ook om een journalist ervan te overtuigen om jouw verhaal te publiceren. Dus hoe zorg je er nou voor dat jij interessant bent voor een influencer? Hoe zorg je er nou voor dat jouw verhaal anders is en speciaal genoeg?

Op 15 september tussen 11:00u en 12:00u zal Jasper Bakker, IT en internet journalist en redacteur sinds 1994, een kijkje geven in de gedachten van de journalist die noch de tijd, noch de interesse heeft om over alles en iedereen te schrijven. In zijn webinar ‘Hoe interesseer je een journalist?’ zal hij vanuit zijn eigen perspectief als journalist bespreken hoe journalisten reageren als ze door een bedrijf worden benaderd en wat je kunt doen om de interesse te wekken.

Ben jij klaar om je slag te gaan slaan in de Influencer Marketing?

Meld je dan hier aan

Onze klanten, waaronder corporate communicatie- en andere mediagerichte professionals, pionieren in de ontwikkeling van zeer transparante, nauw verbonden klantencommunicatie. Met Meltwaters media intelligence-platform volgen ze miljarden online conversaties, verkrijgen ze relevante inzichten en gebruiken ze deze om de merkperceptie van hun bedrijf op strategische wijze aan te sturen. Meltwater bestaat om bedrijven aan de hand van inzichten van buitenaf beter geïnformeerde beslissingen te laten nemen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!