Webinar: Hoe behaal je optimaal resultaat met Facebook Ads?

6 februari 2014, 12:29

Facebook is in Nederland met ruim 8 miljoen gebruikers verreweg het populairste sociale netwerk en het meest gebruikte platform in socialmediamarketing. Tegelijkertijd is het een van de meest complexe platforms en worstelen veel organisaties met de vraag: hoe halen we écht zakelijk resultaat uit Facebook? Facebook-advertising speelt daarbij een cruciale rol. Veel (potentiële) adverteerders raken overweldigd door de steeds veranderende mogelijkheden en functionaliteiten en halen daardoor niet het optimale resultaat uit hun campagnes. Daar brengt ons webinar verandering in.

Alle ins & outs

Al sinds 2010 adverteert Peter Minkjan op Facebook. Tijdens dit webinar deelt hij zijn opgedane kennis. Je leert dus hoe je Facebook-advertising effectief kan inzetten om zakelijk resultaat te behalen. Alle ins & outs ervan komen aan bod en je weet precies hoe je meer fans, interactie, bereik of sales en leads kan genereren.

Alles wat je moet weten en wat anderen nog niet weten, komt in deze masterclass aan bod. Na afloop zit je boordevol ideeën en weet je meteen hoe je meer resultaat uit je Facebook-advertenties kan halen.

Alle deelnemers ontvangen het ebook ‘Adverteren op Facebook: een compleet overzicht’ t.w.v. 39,95 euro gratis.

Wat je leert

Je leert o.a.:

 • Hoe je voor elk doel de juiste advertentievorm kiest.
 • Hoe je minder betaalt dan jouw concurrenten.
 • Hoe je jouw doelgroep kan lasertargeten.
 • Tips en trucs die topadverteerders gebruiken en vrijwel niet bekend zijn bij het grote publiek.
 • Wat de beste tools zijn die je helpen om meer resultaat te behalen en flink wat tijd te besparen.

Als je veel op Facebook adverteert of dat van plan bent, is dit een van de beste investeringen die je in 2014 gaat doen!

Deelnemen

Wil je deelnemen aan het webinar? Meld je dan nú aan. In het webinar kun je ook live vragen stellen via een chatbox en polls beantwoorden, zodat ik hier direct op in kan gaan.

Het webinar begint om 11 uur ('s ochtends) en zal een uur duren.

De kosten voor het bijwonen van dit webinar bedragen 95,- euro (excl. BTW).​

Credits afbeelding: mkhmarketing (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Sanne Smeets

  Hallo! wie kan mij helpen? ik heb me aangemeld voor dit webinar en wilde inloggen, maar het wachtwoord blijkt onjuist. Dus ik kom er niet in! Help!

  groet

  Sanne van SuperHeroes


  13 februari 2014 om 10:09
  Roos

  Hallo,

  Is het ook mogelijk om dit nog ergens te bekijken?

  Groet, Roos


  18 februari 2014 om 08:30
  bramkoster

  @Roos: We doen een herhaling van dit webinar op 29 april a.s. We houden je via Marketingfacts op de hoogte zodra de inschrijving opent!


  18 februari 2014 om 08:34
  Joost

  Ook de herhaling gemist helaas! Is het nog ergens terug te kijken?


  1 mei 2014 om 08:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!