Webinar: Hoe adverteer je succesvol op Twitter #ADV

23 oktober 2014, 12:30

Leer wanneer, waarom en hoe je adverteert op Twitter

Veel merken gebruiken Twitter voor bijvoorbeeld webcare. Daarnaast biedt het merken diverse mogelijkheden voor promotie. Zeker sinds de recente opening van het Twitter selfserviceplatform in Nederland, is adverteren op dit medium een reële mogelijkheid voor veel marketeers. Maar moet je eigenlijk wel op Twitter (willen) adverteren? Wie kun je daarmee bereiken? En hoe werkt het dan?

Pieter Voogt, Twitter Advertising expert, helpt jouw bedrijf, bureau of merk met Twitter Advertising. Hoe pak je dit zelf aan of hoe kun je een gespecialiseerd bureau hiervoor briefen? En welke plek krijgt Twitter Advertising in je mediamix?

In dit webinar leer je

  • Waarin Twitter advertising zich onderscheidt van andere social media advertising
  • Hoe je optimaal gebruik maakt van je Twitter campagne
  • Wanneer je Twitter kunt inzetten als advertentiemedium
  • Wat je vooral wel moet doen, en wat niet

Deelnemers aan dit webinar ontvangen gratis de whitepaper ‘Social Media Advertising landschap in Nederland’ t.w.v. €29.95.

Trainer: Pieter Voogt

Het webinar wordt gegeven door Pieter Voogt, oprichter van PauwR Internetmarketing. Pieter is de 10.000-uren norm op het gebied van online advertising ruimschoots gepasseerd. Daarnaast is hij Senior Marketing Professional en voorziet hij de klanten van PauwR van strategisch advies op het gebied van online advertising.

Twitter maakt hier vanaf de start van Twitter Adverteren in Nederland onderdeel van uit. Pieter was verantwoordelijk voor één van de allereerste Twitter campagnes voor het Ministerie van SZW en voor campagnes van o.a. KWF Kankerbestrijding. Leer van de inzichten die deze en andere campagnes hebben opgeleverd.

Info & inschrijven

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!