We hebben de zomer in de bol: nu 10 euro korting op het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017!

28 maart 2017, 08:30

We hebben de zomer in de bol en geven je daarom korting op jouw Marketingfacts Jaarboek 2016-2017. Bestel nu via onze webshop en gebruik de code 10euro voor, je raadt het niet, 10 euro korting op jouw bestelling!

Bestel jouw exemplaar in onze webshop

Of marketing nu een groot of klein onderdeel van je werkzaamheden is, het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 is een nuttig naslagwerk. In ruim 450 pagina’s, verdeeld over 13 hoofdstukken en 7 hot topics, beschrijven 28 experts praktijkkennis, theorie en cijfers over alle aspecten van online marketing, zoals social media, advertising, search en analytics. De wereld van marketing- en communicatiemedewerkers wordt er zeker niet eenvoudiger op: bijblijven is daarom cruciaal.

Het Marketingfacts Jaarboek kost normaal 29,95 maar met de kortingscode 10euro krijg je 10 euro korting op je bestelling en kost hij slechts 19,95 via www.marketingfactsjaarboek.nl.

Het Jaarboek is natuurlijk ook ontzettend leuk om weg te geven. Aan collega’s, maar uiteraard ook aan relaties. Worden ze blij van.

Wil je alvast een kijkje nemen? Dat kan!

Tof hè? Koop dat boek!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!