Waar zijn de neuromarketeers?

Waar zijn de neuromarketeers?
,

Neuromarketing is in opkomst. Er is dan ook al aardig wat over geschreven. hier, hier of hier bijvoorbeeld. De meeste stukken, hoe interessant ook, komen qua voorbeelden echter niet veel verder dan de ?Pepsi Proef Revisited?.

Zijn er eigenlijk wel neuromarketeers in Nederland (en ik bedoel geen professor-doctor-ingenieurs) die momenteel neuromarketing bedrijven voor bedrijven?

Ik ben benieuwd. Wie het weet mag het zeggen!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Niels, is neuromarketing niet al jaren een loze belofte? Heb er enkele jaren geleden inderdaad veel over gehoord en gelezen maar heb het nooit zien doorbreken.

  geplaatst op
 • Marco, daarom ben ik ook zo benieuwd naar mensen die hier in de praktijk mee bezig zijn.

  Ik wil cases! ;-)

  geplaatst op
 • Heb daar ook al eens een iets over geschreven, lees ook het artikel waarnaar ik verwijs als je dit interessante materie vindt.

  geplaatst op
 • Ter aanvulling is misschien het boek dat Giep Franzen hierover heeft geschreven ook wel aardig, en dat is een man uit de praktijk.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.