Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Voor welke diensten schakel je een online marketing bureau in?

Ben jij een ondernemer die wil werken aan zijn online aanwezigheid, maar weet je niet precies wat je moet doen of waar je moet beginnen?

24 augustus 2023, 10:41 101 x gelezen

Dan is het een goed idee om een online marketing bureau in te schakelen. Zij kunnen je overal mee helpen! Maar met wat precies? In dit artikel vertellen we hier meer over.

E-mailmarketing

Als ondernemer ontvang je dagelijks enorm veel mails en nieuwsbrieven van verschillende bedrijven. Hoe tof zou het zijn om je eigen nieuwsbrief te hebben. Een e-mail is namelijk een krachtig en effectief marketingmiddel wanneer dit op de juiste manier wordt ingezet. Jij hebt hier misschien geen tijd voor, maar een online marketing bureau wil je hier zeker bij helpen. Samen kunnen jullie ervoor zorgen dat je met het goedkope medium tientallen, honderden en zelfs duizenden mensen kunt bereiken door middel van gepersonaliseerde mails!

SEO en SEA

Wil jij beter vindbaar zijn in de grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!? Met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) gaat dit je zeker lukken. Het eerstgenoemde middel zorgt voor gratis klikken van relevante bezoekers, zoals potentiële klanten en partners. Daarnaast zorgt SEO ervoor dat de algehele kwaliteit van je website verbetert. Wanneer je SEA inzet, geef je geld uit aan het creëren van de perfecte advertenties. Dit zorgt er wederom voor dat het juiste publiek jouw site bereikt. Een marketingbureau helpt jou met de uitvoering van het binnenhalen van deze leads en businesspartners.

Contentmarketing

Mensen houden van content. Zo zit iedereen de hele dag op Instagram, TikTok en YouTube. Ook op deze sociale platforms kun jij je merk positioneren. Dit doe je aan de hand van een sterke contentmarketingstrategie. Vind de doelgroep, betrek hen bij je merk door middel van aansprekende, unieke en originele content en activeer hen om de handelingen uit te voeren die jij wil: het inschrijven voor de nieuwsbrief, het kopen van een item of contact opnemen. Een goed marketingbureau helpt je met het opzetten van een strategie en creëert content voor jou. Zo kun jij je focussen op het runnen van een succesvolle onderneming.

Online marketing is veel meer dan enkel de hierboven genoemde diensten. Een goed bureau heeft enorm veel specialiteiten en staat altijd voor je klaar om jou te helpen groeien. Een goede online aanwezigheid is de sleutel voor het hebben van een succesvol bedrijf. Schakel een marketing bureau in Amsterdam in en ontdek de mogelijkheden.

Dit artikel wordt je aangeboden door HappyHorizon, jouw creative digital agency op het gebied van strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie.

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!