Vodcasten met Talpa

Vodcasten met Talpa

Talpa kon gezien de multimediale aspiraties van John de Mol en consorten niet achter blijven en start vanaf vandaag (maandag 27 februari) met het aanbieden van programma’s via vodcasting.  Daarmee is Talpa is de eerste commerciële zender in Nederland die deze dienst aanbiedt. Vooralsnog zijn de Talpa programma’s NSE Nieuws en Barend & van Dorp gratis te downloaden via de website van Talpa. 

Op Talpa is via de functie ‘Programma Gemist’ de verwijzing naar vodcasting te vinden. Door de link van het programma te kopiëren naar de eigen mediabibliotheek, bijvoorbeeld iTunes, kunnen de programma’s worden gedownload en op draagbare mediaspelers worden bekeken. Dagelijks worden nieuwe afleveringen aangeboden, waarvan gebruikers automatisch een melding ontvangen wanneer zij hun bibliotheek openen.

Met het aanbieden van vodcasting geeft Talpa de kijker wederom een extra mogelijkheid om programma’s te bekijken. Eerder maakte de zender het al mogelijk afleveringen van de politieserie Van Speijk te downloaden naar de eigen pc. Tevens zijn de dagelijkse uitzendingen integraal te bekijken via de Talpa-website en mobiele telefoons met een umts-verbinding van Vodafone. Via het populaire ‘Programma Gemist’ kunnen bijna alle door Talpa uitgezonden programma’s 24 uur per dag via internet worden bekeken.

Bron: Persbericht Talpa


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Yes, eindelijk die gemiste NSE-afleveringen kijken

  geplaatst op
 • Echt het nieuwste van het nieuwste bij Talpa.

  geplaatst op
 • Cool. Voor details: http://www.vodcast.nl

  geplaatst op
 • fraai initiatief.. Maar waarom linken naar http://www.ipodder.com, dat niets anders is dan een zoekmachine reclame gesponsorde links vergaarbak is.. Of hoe je zulke sites ook noemt.
  Als je geen iTunes wilt gebruiken kan je altijd nimiq gebruiken.

  geplaatst op
 • Wellicht een aardige aanvulling:

  <quote>
  Uit een analyse van de RSS-feeds van Talpa blijkt dat de zender ook de programma's De Wedstrijden, Gooische Vrouwen, In de huid van, Je leven in de steigers, Samen en Sponsor Loterij als vodcast uit wil gaan zenden. Die programma's hebben al een eigen vodcast-internetadres, maar zijn nog niet te downloaden.
  </quote>

  Via: http://www.planet.nl/planet/show/id=118880/contentid=687239/sc=679e69

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.