Viral Friday Week 51/2010

24 december 2010, 09:14

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

I Just Had Sex (ft. Akon)


De heren van de Loneley Island hadden voorheen al succes met het nummer Jizzed in my Pants. Loneley Island heeft sterren als Akon Jessica Alba, Blake Lively en John McEnroe kunnen overtuigen om in de hilarische video mee te spelen. Deze video is de meest bekeken video in Youtube deze week met 11.614.008 views. Zo te zien gaat deze video het succes van de voorgaande achterna met.

My Blackberry is not working


Tranen stroomden over mijn wangen van het lachen, wat hilarische video. Kijk naar de meest geweldige persiflage op bedrijven met fruitnamen (Apple, BlackBerry) gemaakt door een van de meest geliefde comics van Groot-Brittannië, Ronnie Corbett en Harry Enfield. In minder dan drie dagen is deze video meer dan 1.400.000 keer bekeken, en ik verzeker je, hier zal het niet bij blijven! Kijk vooral door tot het einde, dan komt de X-box nog even voorbij!

3.000.000 subscribers


Het is hem gelukt! Wie? Ryan Higa. Niet bekend mee? Een vette 3 miljoen andere mensen wel! Higa, geboren in 1990(!) is een Hawaiiaanse cabaretier. Zijn webisodes halen iedere keer met gemak miljoenen views. Het overzicht van zijn werk is indrukwekkend. In deze video bedankt hij al zijn abonnees die hem op YouTube volgen. Zijn enthousiasme is oprecht en de kern is de loyaliteit naar degene die zijn werk waardeert. De video is online sinds 21 december in heeft 941000+ views opgebracht en daarmee dekt het de USA, Europa en Australië!

Enchanting Christmas


Het is weer kersttijd! En het gros van de vrouwen weet wat dat betekend. Inderdaad, uren plezier voor de spiegel voor de mooiste tijd van het jaar. Lancome’s officiële zegsvrouw en make-up professional Michelle Phan laat zien hoe je straalt tijdens hét diner met deze 6.07min durende demonstratie. De video is online sinds 20 december en heeft al 444.000 views gekregen. Volgens YouTube zijn dit voornamelijk vrouwen tussen de 13 en 34 jaar. Dat zal een mooie kerst opleveren voor veel families!

Fast Five


Een beetje auto liefhebber heeft de afgelopen jaren de films The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious en Tokyo Drift en Fast & Furious niet gemist. Voor deze liefhebbers komt er nog één ultiem gevolg genaamd Fast Five. Universal pictures knalt vanaf 10 Juni nog één keer van het doek met alle grote sterren uit de vorige edities. Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Matt Schulze, Sung Kang en Dwayne Johnson slaan in Fast Five nog een keer hun handen in een voor de laatste klus. De video werd in 9 dagen tijd ruim 1,3 miljoen keer bekeken.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!